Hele Voedings Supplementen

Hele Voedings Supplementen

Het Standard American Diet (SAD) heeft een tekort aan tal van essentiële gezonde segmenten. Over het algemeen gemaakt van voorverpakte, comfortvoedselvariëteiten met weinig normaal ontwikkelde voedselproducten; dit eetregime heeft bijgedragen aan een plaag van stoutheid en een schandalige ontoereikendheid van de voeding. Hoewel er tal van financieel toegankelijke verbeteringen aan voedingsstoffen en mineralen bestaan, zijn ze gemaakt op een nepmanier die de biologische beschikbaarheid vermindert en de vervuiling van verbindingen bevordert. Aangezien Amerikanen niet geneigd zijn om rechtstreeks uit hun kwekerij terug te gaan naar het eten van lokaal voedsel, kan het antwoord voor de ontoereikendheid van de voeding van Amerika worden gevonden in Whole Food Supplements, die voedings-, mineraal- en fytonutriëntrijke producten zijn die zijn geproduceerd met echte voedingsconcentraten.

In het eerste segment van de jaren 1900 aten de meeste Amerikanen een vast, volledig voedseldieet omdat ze geen uitweg meer hadden. Al het voedsel werd ofwel door de familie ontwikkeld of verkregen uit snelle buurtbronnen. Amerika was in de jaren 1900 voor een groot deel een agrarische cultuur, waarvan de overgrote meerderheid in landelijke regio’s woonde en klaar was om hun eigen voedsel te ontwikkelen. In de afgelopen eeuw heeft er een gigantische verplaatsing naar grootstedelijke regio’s plaatsgevonden. Dit houdt in dat, ongeacht of iemand de hunkering heeft, de overgrote meerderheid momenteel niet in staat is om zelf ontwikkeld voedsel te leveren. Ofwel in het licht van het feit dat er geen land is, ofwel in het licht van het feit dat velen geen idee hebben hoe, niet heel veel mensen een kwekerij hebben en verrassend minder eiwitten produceren als zuivelproducten en veeteelt.

Zonder rekening te houden met deze creërende verhuizing, werden families tijdens de Tweede Wereldoorlog aangespoord om een ​​”triomftuin” te hebben. Dit was niet om te garanderen dat Amerikanen een buitengewoon eetpatroon hadden, maar echt om te garanderen dat Amerikaanse families op alle mogelijke manieren voor zichzelf konden zorgen, terwijl het grootste deel van de productie van bedrijfsvoedsel van de soldaten naar het buitenland kon worden verscheept. Dat was de laatste keer in de geschiedenis dat Amerika een groot deel van hun voedsel haalde uit particulier ontwikkeld voedsel.

Vanaf de jaren vijftig begonnen Amerikanen de waarde van voedingsstoffen en mineralen in hun eetpatroon in te zien. Dit werd gevonden omdat er steeds meer vooraf gearrangeerde, uitzonderlijk behandelde voedselproducten opengingen en er gezonde gebreken begonnen te ontstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.